Főoldal » 2015 » December » 16

 

TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0234

Egészséges jövőkép – innováció és fejlődés a Kossuth iskolákban

 

Nagy ívű fejlesztést hajtott végre a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola Móra Ferenc és Hunyadi Mátyás Tagiskolája a KLIK Kazincbarcikai Tankerületén keresztül kapott 20 millió forintos európai uniós támogatás révén. A TÁMOP 3.1.4.C konstrukciójának nyertes projektjét a két iskola hét hónap alatt hajtotta végre. Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósult programsorozatban Kossuth-díjas művészek, sztárok, világbajnok élsportolók és elismert szakemberek vettek részt.

 

Közösségi rendezvények keretében a tanulóknak a felemelkedésben magatartásmintát adó, népszerű művészekkel szerveztünk közös koncerteket, amik arra szolgálnak alapul, hogy a legtöbb gyerek számára testközelből sosem látott sztárok gondolkodásmódjukat és közösségbe illeszkedésüket segítsék. A kultúra fiatal nagyköveteként számon tartott Kávészünet zenekar után Molnár Ferenc Caramel, majd a Kossuth-díjas Radványi Balázs előadóművész léptek fel a két intézmény diákjai előtt.

 

Pályaorientációs foglalkozássorozattal próbálták meg a megismert kompetenciák révén orientálni a diákokat, hogy a mindennapi helyzetekben tanúsítható viselkedési módokat, magatartásmintákat m ... Tovább »

Megtekintések száma: 593 | Hozzáadta:: Gábor | Dátum: 2015-12-16

<